مجموعه: نكات مهم آشپزي
همهٔ آشپزها از موادغذايي يكساني استفاده ميكنند، اما دستپختها قابل مقايسه نيستند. براي بهتر كردن طعم و عطر و ظاهر غذايشان روشهاي سادهاي وجود دارد كه با كمك آنها ميتوانيد به يكي از بهترين آشپزها در ميان دوستان و اقوام تبديل شويد.
▪ نگهداري از آب مرغ و سبزيجات
هرگاه آب مرغ، گوشت يا سبزيجات شما زياد آمد، دور نريزيد؛ بلكه آب را در قالب يخ بريزيد و در فريزر بگذاريد و هربار كه بخواهيد سوپ يا خورشتي درست كنيد ميتوانيد از يك يا چند قالب آب مرغ يا گوشت يخ زده استفاده كنيد.
▪ سبز ماندن جعفري
هميشه در پايان پخت سوپ و سس، به آنها جعفري اضافه كنيد تا عطر و طعم و رنگ جعفري حفظ شود.
▪ افزايش غلظت سوپ
براي غليظ كردن سريع يك سوپ خانگي، كمي پورهٔ سيبزميني قبل از سرو كردن به آن اضافه كنيد و يا كمي آرد گندم يا جوانه گندم در حين پخت به آن اضافه كنيد.
▪ جذب چربي از سوپ يا خورش
براي برداشتن چربي از يك سوپ يا خورش در كيسهٔ نايلوني تميزي، چند قطعه يخ بيندازيد و در آن را محكم ببنديد و در ظرف غذا بيندازيد. چربيها به دور يخ جذب شده و شما به آساني ميتوانيد آنها را برداريد.
▪ جلوگيري از تغيير رنگ كلم قرمز
اگر كلم قرمز شما در هنگام پخت آبي يا بنفش باشد، به آب كمي سركه اضافه كنيد تا كلم بار ديگر قرمز شود.
▪ تشخيص پخته بودن اسپاگتي
براي آزمايش پخته بودن اسپاگتي، يك قطعه از آن را روي در قابلمه بگذاريد، اگر چسبيد، اسپاگتي پخته است.
|